Vakantietip

10595819_10202874306471939_1934006838_n-690x388O, wat is het toch lekker om terug te zijn van vakantie. Vol enthousiasme ben ik vandaag begonnen aan mijn werk, iets waar ik dit jaar ook weer totaal niet tegenop heb gekeken. Sterker nog, had er zin in!

‘Waarom?’ vragen sommigen van u zich misschien af….. Nou, vakantie is voor mij een tijd van bezinning, rust en genot van de alledaagse dingen die je anders doordeweeks overdag niet echt kunt doen. Genieten van later opstaan, door de weeks af en toe vroeg sporten (ik kan u de bootcamp bij Ultimate Performance Marbella absoluut aanraden), ’s middags op het strand liggen, ’s avonds boulevard of heerlijk buiten zitten in de warmte van de Spaanse avond…..

Allemaal waar, en na drie weken ben ik dan ook weer volledig opgeladen om aan de slag te gaan om salestargets na te jagen. In de drie weken heb ik namelijk naast alle activiteiten ook veel tijd genomen om me te bezinnen hoe ik het komende half jaar als sales voor M+ in ga vullen. Het fijne is dat je volledig uit je normale ritme bent getrokken, dat biedt veel ruimte voor creativiteit, een andere blik en voor het spotten van kansen en mogelijkheden.

Maw, iedereen zou eigenlijk in zijn of haar vakantie verder dienen te kijken dan een goed boek, een lekker drankje en tijd met de familie of vrienden. Gebruik de tijd ook voor bezinning en het creëren van rust in je werk. Je komt dan relaxed je vakantie uit en hebt zin om te beginnen. Ik in ieder geval wel, en dat bevalt me goed!

Groet,

Steyn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *