Hoe zet ik social media nog beter in? 5 feiten per platform op een rij!

Social media in 2016 wordt steeds toegankelijker. Hierdoor gaan meer mensen het gebruiken en is ontstaat er een overload aan informatie. Hoe onderscheid je je als blogger nu tussen alle anderen? Hoe zorg je ervoor dat je een publiek bereikt en nog belangrijker, direct raakt (gemiddeld doet een kijker en slechts een fractie van een seconde over om je leuk te vinden of niet…. en dan heb je nog niet eens een like!).

Via onderstaande link vindt je een aantal interessante tips en tricks om meer op te vallen en je positief te onderscheiden van andere bloggers op social media. Maak voor jezelf wel eerst de keuze welk platform je wilt gebruiken en hoe je het platform optimaal voor jezelf wilt inzetten. Succes!

Zo kun je Social Media nog beter voor jezelf inzetten als blogger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *